Hogyan válassz esküvői köszönetajándékot a Seed Bonbontól?

5 +1 tipp a termék készítőjétől

A nyár kiemelt esküvői szezonnak számít, ezért is most foglalkozom ezzel a témakörrel éppen most.  A megrendelésekből levont tanulságok alapján összegyűjtöttem azokat a kérdéseket, amelyeket a leggyakrabban felteszik, amikor megkeresnek.

  1. Választható-e a Seed Bonbon és a csomagolás színe?

Igen. Vannak, akik tematikus esküvőjükre konkrét színvilágot képzelnek el, ami végighalad a dekoráción, és még az esküvői köszönetajándékot is így tervezik. Persze van, akinél ez nem prioritás, de ha már lehet választani, akkor a számára kedves színeket választják.

 

Ha olyan terméket választasz, aminek csomagolása is van, mint például a Princess vagy a Tüllbés muffin, akkor még a csomagolóanyag színével is tudunk játszani. Igyekszünk a lehető legtöbb féle színvilágot készleten tartani, de ha éppen kifogytunk, vagy egy speciális igény merül fel, megpróbáljuk a lehető leggyorsabban és legjobb áron beszerezni.

  1. Választható-e a Seed Bonbon köszönetajándék formája?

A lédig kiszerelés esetén többféle formából lehet kiválasztani a legjobba tetszőt: szív, virág, golyó vagy éppen praliné tetszik? Bevállalósabbaknak a citrom szeletünket ajánljuk. A csomagolt termékek esetén alap esetben golyó formákat használunk, de amennyiben az adott terméknél jól mutat más forma is, szívesen elkészítjük.

  1. Milyen magokat ajánlotok a Seed Bonbonokhoz?

Mivel ezeket ajándékba adjátok, nem biztos, hogy olyan kezekbe kerül, amelyek kellő gondoskodást tudnak/akarnak biztosítani a növények fejlődésének. Ezért inkább a legstrapabíróbb növényfajtákat ajánlom, mint péáldul a méh- és pillangóbarát virágmag keveréket, amely sokféle egynyári, igénytelen virág magját tartalmazza, de a nefelejcs és a kerti zsázsa is nagyon jól fejlődik mostohább körülmények között is. Azonban van lehetőség szinte bármilyen virág, fűszernövényt választani. Volt olyan rendelés is, ahol az egyes magbonbonokba egyszerre többféle magokat kértek, és ez is megoldható.

  1. Hogyan tájékoztassuk a násznépet arról, hogy hogyan használja a Seed Bonbont?

Aki lédig vásárol, annak lehetősége van letölteni egy kinyomtatható A4-es papírlapra felvitt mini tájékoztató lapot, amelyet mellékelhet a Seed Bonbonhoz. A lapok vágójelet tartalmaznak, így egy vonalzóval és egy szikével gyorsan és precízen otthon is feldarabolhatók.

A csomagolt termékekre matricával (pl. tüllbés muffin) vagy a csomagba elhelyezett mini tájékoztatóval (dobozok, organza tasakos, kis dobozkák, kosarak) oldjuk meg a násznép tájékoztatását. Külön díjazásért saját szöveggel virág, kör vagy szív alakú kísérőkártyát is készítünk, amelyet rákötünk a masnira. Ennek díja 100 Ft/db. Ezt a Cosmo, Lollipop, Princess termékeknél ajánljuk.

  1. Egyedi szöveget tartalmazó, képeslap vagy kártya formájú köszönetajándékot is lehet kérni?

Igen, egy A6-os méretű lapot kell elképzelni, amely fehér újrahasznosított papír alapot jelent, melyre egyedi szöveg, kép kerülhet. Erre applikálunk egy választható formájú magpapírt, amelyet le lehet választani a kártyáról.

Ez egyszerre egy emléklap is, amelyet örökre el lehet tenni, de a Seed Bonbon formát el lehet ültetni, és örömet okozhatunk vele. Ennél a terméknél van egy egyszeri 2000 Ft-os grafikusi díj.

+1 Van-e minimál rendelési mennyiség?

Igen, a esküvői termékekből van egy minimális mennyiség, ami felett lehet rendelni. Ez az egyedi igények miatt van, hiszen az esküvőkre mindig egyeztetés alapján, rendelésre készülnek a termékek. Lédig rendelésnél ez a határ 50 db, de a legtöbb terméknél 10-20 darab a minimum. Ezekről pontos információt az adott termék leírásban olvashatsz.

Az esküvői Seed Bonbon köszönetajándék kollekciókat itt tudod megnézni.

Remélem, sikert minden fontos kérdésre válaszolni. Ha mégis van kérdésed, keress bátran a weboldalon található elérhetőségeken.

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

16 − 11 =