KÉSZLETKISÖPRÉS!
Ha még nincs trendi és környezetbarát
asztali CD naptárad, szerezd be most akciósan
990 Forintért CD-tokkal!

Naptárainkat a boltokban ne keresd, csak nálunk kaphatók.
Amíg a készlet tart!

Mitől különlegesek naptáraink?
Leginkább az egyedi design megjelenésében.  És mert a tervezéskor olyan formabontó, lehetőleg környezetkímélő és környezetbarát  megoldásokat kerestünk, amelyekkel a termék egyszerre hasznos funkciót tölt be és szerethető. Így esett a választásunk 2017-es asztali naptárunk tervezésénél a CD tokra, amely újrahasznosítható, újrahasználható és kellőképpen dizájnos megjelenésű, ha kedves, művészi vagy éppen absztrakt képekkel kombináljuk. Céges megrendeléseket is fogadunk, és igény szerint, de minimum 20 darab rendelése esetén logózhatóak a hónapok lapjai, és feltüntetjük a fontosabb elérhetőségeket.

A CD naptár nagyon trendi, mert:
Az egyedi grafikával készült naptáraink megváltoztatják az asztali naptárakról eddig alkotott elképzeléseidet. A stílusos képi és formavilág garantáltan feldobja a hangulatot, akár a munkahelyen vagy az otthonunkban is. Szakíts a hagyományossal, és válassz a különféle stílusokból, biztosan találsz olyat, amelyik illik elképzeléseidhez. A naptárakat újrahasznosítható CD tokkal kínáljuk, de ha van felesleges CD tokod, akkor webshopunkban a kalendárium lapok CD tok nélkül is megvásárolhatóak. Ideális munkatársaknak, ügyfeleknek, rokonoknak, barátoknak, vagy éppen a tanító néninek. De akár magad is meglepheted vele! Megérdemled!

Mennyire környezetbarát?

Az i love recycling tervezői által megálmodott öko naptárak 100%-ban fogyasztói hulladékból újrahasznosított, Cyclus Offset® nevű, biológiai úton lebomló, 250 grammos természetes fehér papírra kerültek nyomásra, amelyet az FSC tanúsított (FSC® Recycled certified No. FSC-C021878), megkapta az EU-ökocímkét (EU Ecolabel Certification (No. FR/011/03) és a Kék Angyal logót. A CD tok újrahasznosítható. A kalendárium havi bontású, azaz minden hónap egy-egy külön lapra van kinyomtatva, mely a borítóval együtt 13 lapot tesz ki. A naptár lapjai biológiailag lebomló, növényi olaj alapú festékkel kerültek nyomtatásra.

Nyomdai partnerünk 2016 októberében, immár hagyományosan az Év Zöld nyomdája cím birtokosa.

Rendeld meg a 2017-es naptárad, még időben vagy 🙂 Amíg a készlet tart!

Kedves Látogatónk!

Webáruházunk jelenleg nem üzemel.

A Seed Bonbon termékeket a www.seedbonbon.hu oldalon lehet megvásárolni. Kattintson a linkre és nézzen körül a Seed Bonbon új, önálló webshopjában!