A Feelgreen zöld kommunikációs és kreatív stúdió alkotópárosaként (Hagara-Nagy Nóra és Illés László) az 
i love recycling márkanév alatt olyan termékeket alkotunk, amelyek egyszerre valamilyen hasznos és praktikus funkciót töltenek be, mindemellett dizájnosak. Ezen túlmenően pedig törekszünk arra, hogy az általunk készített termékek minél zöldebbek legyenek, mert számunkra fontos a fenntarthatóság.

Mitől vagyunk zöldek?

Mind a magánéletünkben, mind pedig munkánk során arra törekszünk, hogy minél kisebb ökológiai lábnyomunk legyen.

Tanácsadóként (Nóra) és grafikusként (Laci) olyan projekteket támogatunk, amelyek szem előtt tartják a fenntarthatósági elveket.

Ezen kívül irodánk is zöld irodaként működik, hiszen szelektíven gyűjtjük a szemetet, számos újrahasznosított irodai és dekor terméket használunk munkaeszközként, vegyszermentesen takarítjuk az irodánkat (és az otthonunkat), tele vagyunk zöld növényekkel, melyek többnyire a Seed Bonbon termékcsaládunkból kifejlődött növények. Tanúsítvánnyal rendelkező zöld nyomdával dolgozunk és a papírjaink is – legyen az nyomtató papír, dekorációs papír vagy éppen boríték – mindig FSC vagy újrahasznosított papírtermék.

A saját márkánk alatt készülő termékeink mind újrahasznosított alapanyagokból készülnek.

Szabadidőnkben sokat kirándulunk, kerékpározunk, madarászunk, és a gyerekeinket is a természet tiszteletére neveljük.

Iratkozz fel hírlevelünkre, ha akciókról, új termékek megjelenéséről szeretnél értesülni!

Kedves Látogatónk!

Webáruházunk jelenleg nem üzemel.

A Seed Bonbon termékeket a www.seedbonbon.hu oldalon lehet megvásárolni. Kattintson a linkre és nézzen körül a Seed Bonbon új, önálló webshopjában!