A tökéletes ajándékot keresed szeretteidnek?

Olyan különleges esemény előtt állsz, mint egy esküvő vagy egy családi évforduló?
Akkor jó helyen jársz, mert mi egyedi és személyre szabott ajándékokat is készítünk, amelyek nemcsak szépek, hanem még környezetbarátak is.

Seed Bonbonjaink és magpapírjaink jól beilleszthetőek egy fenntartható szemléletű zöld esküvőbe, hiszen termékeink papír újrahasznosítással készülnek természetes anyagokból, és a csomagolóanyagaink is újrahasználhatóak vagy újrahasznosíthatóak. Az általunk készített Seed Bonbonokat és a csomagolást is elképzeléseitekhez igazítjuk. Számtalan szín- és csomagolóanyag közül választhattok, hogy az ünnepi esemény stílusát kövessék a mi termékeink is.

Kis kiszerelésben és csomagolásmentesen is

Seed Bonbonjaink egy darabos kiszerelésben is megvásárolhatók, ha legalább 20 darabot rendelsz egyszerre. Támogatjuk a zero waste (csomagolásmentes) szemléletmódot, ezért nálunk “lédig” is lehet vásárolni minimum 50 darab rendelése esetén.

Választható színek és formák

Seed Bonbonjaink színét és formáját is kiválaszthatod, sőt még azt is, hogy milyen magokat használjunk. A csomagolóanyagok anyagát és színét tekintve széles választékból választhattok egy egyszerűbb dekor papírtól a 12 darabos díszdobozig.

Elegáns, több színből választható organzába öltöztetett Seed Bonbonjainkkal egészen biztosan lenyűgözöd szeretteidet.

Egyszínű vagy többszínű, krepp vagy selyempapír, netán egy régi könyv lapjai? Széles a paletta, válassz, amilyet szeretnél.

A nyalóka formájú Seed Bonbon egy igazán különleges ajándék, mely változatos színekben rendelhető és mindenféle stílusú esküvőhöz jól beilleszthető.

Bambusz kosárka

Három darab Seed Bonbont kínálunk a fából készült kis dekoratív kosárkákban, melyek az esküvő után is újrahasznosíthatóak dekorációs célra.

Sydney

Egyszerű, de nagyszerű ajándékra gondoltál? Válaszd ezt a feliratozható, matricázható kis dobozkát. Fehér, menta zöld, orgona lila színekben.

Mercy organza tasak

A szivárvány minden színében találtok nálunk organza tasakot, amelybe 3-5 db Seed Bonbont teszünk választásotok alapján. Hozzátok melyik passzol?

Tüllbés muffin

A menyasszonyi fátyolra emlékeztető hófehér tüllbe csomagolt Seed Bonbonokat egy választható színű muffin tartóba helyezzük, hogy még véletlenül se guruljanak el. Pöttyös vagy csíkos?

Cardboard minimal

Négy darab Seed Bonbont választhatsz ebbe a mini natúr karton dobozkába. Zöld és naturális stílusú esküvőkhöz tökéletes választás.

Szívküldi

Egy szív alakú dobozkánál egyértelműbben nem is lehetne kifejezni szeretetünket. A piros vagy fehér színű, szív alakú dobozkákba 5 darab Seed Bonbont teszünk.

SeedLAB

Ezekbe a kéncsövekbe összesen 10 darab mini Seed Bonbont rejtettünk. Különleges darabok, aprólékos munkával készülnek. A kis üvegcsékek kreatívan újrahasznosíthatóak, például fűszertartóként vagy akár egy kis adag szíverősítőt is tölthetünk bele jobb időkre. 🙂

Seed Bonbon Selections díszdobozok

Különleges igényekre, a számunkra legfontosabbaknak. 4, 6, 9 és 12 darabos Seed Bonbon válogatásainkat választhatod tetszőleges díszdobozban.

Seed Bonbon Selections lédig

Seed Bonbonjaink felhasználásának csak a képzelet szabhat határt. Ha más terveid vannak, mint amiket itt láthattál, akkor válaszd a lédig kiszerelést. Ez esetben golyó, szív és virág formák közül választhattok.

Minimális rendelés 50 db.

Köszönetkártya forma Seed Bonbonnal

Elegáns esküvői köszönetkártya egyedi szövegezéssel.

A6-os méretű kártyáink választéka folyamatosan bővül, hogy megtaláljátok a nektek leginkább tetszőt. 2000 Ft-os grafikusi díjért egyedi szöveget illesztünk a meglévő dizájnba.

Minimális rendelés 20 db.

Letölthető, nyomtatható használati utasítás

Kattints a képre, és töltsd le a mini használati útmutatónkat, amit te magad is ki tudsz nyomtatni.

Kérd ajánlatunkat!

Szeretnétek kérdezni? Netán rendelni? Elképzeléseitekkel, kérdéseitekkel forduljatok hozzánk bizalommal! Az alábbi űrlap kitöltésével írhattok nekünk, de a +36 70 40 90 790-es számon is elérhetőek vagyunk munkaidőben.