SEED BONBON – Magbonbonok és magpapírok

A valódi bonbonok ihlette Seed Bonbonok (magbonbonok) valójában irodai papírhulladékból készülnek, és standard minőségű vetőmagokat rejtenek magukban. A magbonbonokból fűszer- és gyógynövények, illetve méheknek, pillangóknak nektárt adó virágok kelnek ki, ha földbe tesszük őket és rendszeresen locsoljuk. Ideális ajándék kezdő és profi kertbarátoknak és a zöld fűszerek, virágok kedvelőinek. A Seed Bonbonokat minden esetben ajándékozásra készen, vagyis igényes dobozokban, csomagolásban küldjük. A Seed Bonbon termékek további különlegessége, hogy a gyártás során nem keletkezik hulladék. Minden egyes darab egyedi, kézzel készült termék.

ÜLTESD EL, LOCSOLD MEG ÉS LELD ÖRÖMÖD A NÖVÉNYEK KÖZELSÉGÉBEN!

Seed Bonbon Csúzli szett

Nyolc darab Seed Bonbon golyóval

Nosztalgikus érzés fog el, ha meglátsz egy igaz fa csúzlit? Vagy szeretnéd gyermeked egy élményteli ügyességi játékra megtanítani? Netán gerillakertészként kietlen területeket zöldítenél be – akár csapatépítésként, céges buliban? Akkor ezt a szettet neked találtuk ki.

A fa anyaga fenntartható erdőgazdálkodásból származó juharfa, kézzel készült termék.

A doboz mérete: 20 x 8 x 4 cm

ÁR: 3600 Ft (bruttó ár)

Szállítási idő: 3-5 munkanap

Seed Bonbon Selections

Fehér vagy barna díszdobozban

A 12 darab Seed Bonbont tartalmazó díszdoboz kétféle színben elérhető: fehér vagy csokoládé barna színben. Ebből a kiszerelésből négyféle összeállítás közül választhatsz: Méh- és pillangóbarát kert, Zöldfűszer keverék, Mediterrán fűszerek vagy Grill&Koktél mix.  A díszdobozokat ízlésesen csomagoljuk, így akár azonnal ajándékozásra készek.

A doboz mérete: 15 x 11 x 3 cm

ÁR: 3990 Ft (bruttó ár)

Szállítási idő: 3-5 munkanap

Seed Bonbon Selections

Szív ablakos díszdobozban

9 darab Seed Bonbon fehér vagy piros dobozban, szív alakú ablakkal. Négyféle összeállítás közül választhatsz: Méh- és pillangóbarát kert, Zöldfűszer keverék, Mediterrán fűszerek vagy Grill&Koktél mix. A díszdobozt ízlésesen csomagoljuk, így akár azonnal ajándékozásra kész.

A doboz mérete: 11 x 11 x 3 cm

ÁR: 3390 Ft (bruttó ár)

Szállítási idő: 3-5 munkanap

Limitált húsvéti kiadás – Elfogyott (előrendelés lehetséges)

Nyuszis díszdobozban

9 darab magbonbont rakunk ebbe a díszdobozba! Négyféle összeállítás közül választhatsz: Méh- és pillangóbarát kert, Zöldfűszer keverék, Mediterrán fűszerek vagy Grill & Koktél Mix. Fehér, piros, kék vagy okkersárga színű díszdobozból választhatsz, nyuszis ablakkal.

ÁR: 3450 Ft
(bruttó ár)

Szállítási idő: 3-5 munkanap

Seed Bonbon Selections

Fehér díszdobozban

9 darab Seed Bonbont tettünk ebbe a fehér díszdobozba. Négyféle összeállítás közül választhatsz: Méh- és pillangóbarát kert, Zöldfűszer keverék, Mediterrán fűszerek vagy Grill&Koktél mix. A díszdobozt ízlésesen csomagoljuk, így akár azonnal ajándékozásra kész.

A doboz mérete: 11 x 11 x 3 cm

ÁR: 3299 Ft (bruttó ár)

Szállítási idő: 3-5 munkanap

Seed Bonbon LEVENDULA

Lila díszdobozban

6 darab levendulás Seed Bonbont csomagoltunk ebbe a hozzá illő lila díszdobozba. Igazi különlegesség. A díszdobozokat ízlésesen csomagoljuk, így akár azonnal ajándékozásra készek.

A doboz mérete:

ÁR: 2450 Ft (bruttó ár)

Szállítási idő: 3-5 munkanap

Seed Bonbon Selections

Színes díszdobozban

A 6 darab Seed Bonbont tartalmazó díszdoboz többféle színben elérhető: fehér, szürke és zöld színben. Ebből a kiszerelésből négyféle összeállítás közül választhatsz: Méh- és pillangóbarát kert, Zöldfűszer keverék, Mediterrán fűszerek vagy Grill&Koktél mix. A díszdobozokat ízlésesen csomagoljuk, így akár azonnal ajándékozásra készek.

A doboz mérete:

ÁR: 2450 Ft (bruttó ár)

Szállítási idő: 3-5 munkanap

Seed Bonbon Selections

Rózsaszín, szív mintás díszdobozban

6 darab magbonbon található ebben a rózsaszín, dupla szív ablakos díszdobozban. Négyféle összeállítás közül választhatsz: Méh- és pillangóbarát kert, Zöldfűszer keverék, Mediterrán fűszerek vagy Grill & Koktél Mix. A dobozt ízlésesen csomagoljuk, így akár azonnal ajándékozásra kész.

ÁR: 2550 Ft
(bruttó ár)

Szállítási idő: 3-5 munkanap

Seed Bonbon szív alakú dobozban

Fehér és piros színben

5 darab Seed Bonbon fehér vagy piros színű szív alakú dobozban. A magbonbonok egyesével színes krepp papírba vannak csomagolva (igény esetén ez a csomagolás elhagyható). Négyféle összeállítás közül választhatsz: Méh- és pillangóbarát virág mix, Zöldfűszer keverék, Mediterrán fűszerek, Grill&Koktél party keverék. A díszdobozt ízlésesen csomagoljuk, így akár azonnal ajándékozásra kész.

A doboz mérete:

ÁR: 2199 Ft (bruttó ár)

Szállítási idő: 3-5 munkanap

Seed Bonbon Mini

Pink, fehér és barna mini dobozokban

4 darab Seed Bonbon található a kisméretű, ablakos, színes dobozkákban. Kétféle összeállítás közül választhatsz: Méh- és pillangóbarát virág mix és Macskabarát macskamenta. A díszdobozt ízlésesen csomagoljuk, így akár azonnal ajándékozásra kész.

A doboz mérete:

ÁR: 1850 Ft (bruttó ár)

Szállítási idő: 3-5 munkanap

Seed Bonbon Zero Waste

Kisméretű karton dobozban

4 darab Seed Bonbon van ebben a kis méretű, natúr kartondobozban. Kétféle összeállítás közül választhatsz: Méh- és pillangóbarát virág mix vagy Macsakamenta. A dobozt ízlésesen csomagoljuk, így akár azonnal ajándékozásra kész.

A doboz mérete:

ÁR: 1650 Ft (bruttó ár)

Szállítási idő: 3-5 munkanap

Seed Bonbon Lollipop szett

Ablakos karton dobozban

A dobozban 4 darab bambusz pálcikára tűzött, krepp papírba csomagolt magbonbon található. Elültetve a pálcikák támasztékként szolgálnak. Többféle összeállítás közül választhatsz: Méh- és pillangóbarát virág mix, Zöldfűszerek, Mediterrán fűszerek, Grill&Koktél. A díszdobozt ízlésesen csomagoljuk, így akár azonnal ajándékozásra kész.

A doboz mérete: 13 x13 x 3 cm

ÁR: 2600 Ft (bruttó ár)

Szállítási idő: 3-5 munkanap

Seed Bonbon Szuvenír

Autentikus és különleges.

Ezt az összeállítást nagyra fogják értékelni külföldön élő barátok, ismerősök, ha ajándékba visszük nekik, hiszen a piros-fehér-zöld Seed Bonbonok klasszikus magyar paprikafajták magjait tartalmazzák. Ha elültetik őket, megfelelő gondoskodás mellett maguk is termeszthetnek néhány tő paprikát. Azoknak is ajánljuk, akik külföldiekkel szeretnék megismertetni a hazai ízeket szokatlan, ámde izgalmas módon.

ÁR: 1650 Ft (bruttó ár)

Szállítási idő: 3-5 munkanap

Seed Bonbon Kékfestős vászontasakos szuvenír

Hagyományok találkozása.

A hagyományos papír-készítési eljárással készült, modern köntösbe bújtatott Seed Bonbonok (5db golyó forma) ezúttal egy tradicionális kékfestő mintázatú vászon zsákocskában bújnak meg.

Választható magok: nefelejcs, paprika válogatás, méh- és pillangóbarát kert

ÁR: 2550 Ft (bruttó ár)

Szállítási idő: 3-5 munkanap

Képeslap szett

Magpapír formával

A névnapi, születésnapi vagy éppen szerelmünket, szeretetünket kifejező képeslapokra magpapír formákat applikáltunk. Ez könnyedén levehető, és ha földbe ültetjük, virágok vagy fűszernövények kelnek ki belőle.

A szett tartalma: 2 darab képeslap és 2 db színes boríték

Méret: 105×148 mm (A6)

ÁR: 1500 Ft (bruttó ár)

Szállítási idő: 3-5 munkanap